Lastig met corona, maar waar een wil is is een weg…..

Vandaag belde de HA assistent me wakker, was 10 uur dus mooie tijd. De injectie wordt na overleg met HA voor deze keer thuis toegediend, super blij mee. Morgen bellen ze wanneer precies. Apotheek gebeld en die konden hem vandaag meteen bezorgen ook zo super die service.

Kuifje heeft ook weer een allergie aanval (lijkt op zijn vrouwtje) en heeft over zichzelf stuk gekrabd en gebeten, dus hoog tijd om DA ook te bellen en die komt altijd thuis, maar ja Corona tijd dus nu niet. Het is ook erg druk, maar ze heeft morgen een gaatje zodat Kuifje even een anti allergie injectie kan halen, ik ga niet mee. Johannes gaat en geeft Kuifje af en wacht tot ze klaar zijn (of gaat op 1,5 meter even mee dat weet hij nog niet) Over het algemeen is het zo klaar en helpt de injectie altijd goed en snel. Morgen dus oplossing voor beide, zowel vrouwtje als Kuifje.

Ik doe verder kalm aan speel spelletje, doe prijsvragen, rommel op pc en in forum, lees sociaal media en zit gewoon met koffie te niksen.
Verzorg de dieren, de kleintjes doen het erg goed.

Johannes heeft even snel onze verzameling glas en plastic naar de containers gebracht, lekker rustig kwam niemand tegen.

In de avond de telefoon gepakt eens even rustig met Nienke zitten kletsen, heerlijk even bij kletsen was al weer even geleden. Heel fijn, wij kunnen echt uren kwekken en doorgaan met van alles terwijl we dat doen, wij zijn al helemaal afstand proef! LOL

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie