Weer een grote brand in de stad……

De brand in Flevohout lijkt erg mee te vallen qua schade, het is gebleven bij het bamboedeel, blijft evengoed zonde.
Vandaag weer grote brand nu in een loods op de groene Velden, bij de grote brand zijn honderden bijen om het leven gekomen. De bijen zaten in meerdere bijenkasten die achterin de loods stonden, dubbel triest loods helemaal weg en de bijen en die hebben het al zo moeilijk.

Mark Rutten, ik ben normaal geen grote fan maar hij leidt Nederland nu door een corona crisis terwijl zijn moeder op 13 mei j.l. is overleden. Mark Rutten ging met alles door en kwam pas na de begrafenis – die op 20 mei was – vandaag met verklaring.
Dan ben je voor mij een sterke kerel. Veel respect.
Zijn leven stil zwijgend leiden en alsmaar wegcijferen voor het landsbelang.
Gecondoleerd, veel kracht gewenst en wijsheid voor deze zeer emotionele en moeilijke tijden, ook voor uw broers en zusters en andere betrokkenen.

Vandaag HA assistent gesproken over de 3 maandelijkse injectie, de laatste was 6 maart…..net voor alles echt begon, ik kwam toen eigenlijk al weinig nog buiten, maar na deze afspraak was er enkel tandarts en daarna niet meer. Overleg hoe we dit gaan aanpakken, erheen rijden kost me zeker 45 minuten, taxi als die rijdt vind ik groot risico op dit moment en ik kan niet met eigen auto daar kan de elektrische rolstoel niet in. Een gewone auto kom ik nu ook niet in of uit met mijn rugproblemen kortom ze belt morgen en dan hopelijk een oplossing en anders geen injectie denk ik.

Ben momenteel wat aan het rommelen nek, rug klachten, blaar in mond en oorpijn die doortrekt alsof ik kiespijn heb, terwijl ik geen kiezen/tanden heb en dan hebben we het nog niet over alle jeuk als gevolg van allergische reactie. Maar goed het zal allemaal goed komen, kost alleen wat tijd en het is lastig. Voor alles is een oplossing en waar een wil is, is een weg dus komt goed. Gewoon rustig doorgaan met ademen, vel plat liggen op bed en niet teveel doen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie