Stuk Flevohout afgebrand, ik wil heel veel regen alles is te droog!

Gisteren klonken er op eens veel sirenes, helikopter en dus er is wat mis en dat klopt grote bosbrand achter de wijk. We komen daar wel als we naar natuurpark rijden met rolstoel/fiets dan gaan we over die brug en over het fietspad lang het water en het dus ook langs het afgebrande deel. Het is al onderdeel van natuurpark geloof ik en het heet Flevohout. Na 4 uur onder controle en het valt mee, gelukkig en de reggen van nu stelt niets voor dus van mij mag het de hele week plenzen dat helpt de natuur zich tegen deze ellende te weren. Ben blij met de brandweerlui die snel en goed handelde en de schade is beperkt, beperkt is al; erg geneog zie foto klik erop voor hun artikel, Flevolandschap.

Vandaag heeft Johannes weer stuk van plafond gedaan, alles is nu twee gedaan en helaas nog steeds een paar stukken niet mooi gedekt, volgende weekend verder kijken.

Het was weer een speciale dag voor Pokemon Go spelers, ook gedaan uiteraard.

Vandaag laatste vrije dag, morgen weer aan het werk voor Johannes.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie