Ipad air 2019 touchscreen ellende

Johannes heeft weer een ronde woonkamer witten gedaan, het moet helaas een tweede en sommige stukken zelfs 3 keer.
Het valt vies tegen om te doen, maar het resultaat is erg top!

Ik heb een Ipad air gekocht versie 2019 en nu merkte ik al af en toe dat het on screen toetsenbord hapert, maar nu hapert alles regelmatig en de ene keer meermaals per dag, soms elke dag even of dagen niet. Maar het is wel lastig maar eens gaan bellen via google en hulp fora kom ik niet verder. Het lijkt erop of hij dan druk is met iets waardoor hij niet reageert op het scherm en je opdracht en dat is lastig met spelletjes. Ik moet de winkel maar eens mailen, is nu erg lastig wil hem niet lang kwijt zit in isolatie kan dus niet even wegbrengen en kortom we zien wel, ik baal er gewoon van zo irritant!
Mocht je idee hebben post het dan hieronder aub in een reactie.

In de avond een nieuwe Netflix film gekeken, 2:22 was een leuke film.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie