Woonkamer wordt erg mooi!

Ook vannacht een betere nacht, gelukkig zakt de jeuk nu weg, moet ook wel met 6 antihistamine tabletten per dag. Voel me nu net zo’n beginnen chemo box, straks geef ik zelf licht en heb ik de Philips Hue lampen niet meer nodig.
Goed het gaat dus iets beter met de jeuk en ruig, daar worden we blij van.

Ik ben ondertussen bezig met een online training, ben ik eenzaam geen idee eigenlijk, wil ik dingen anders gaan doen, ja zeker, hoe en wat geen idee, hopelijk krijg ik meer inzicht in hoe ik dagelijks meer en nuttiger bezig kan gaan zijn, met en voor anderen en mezelf. Hieronder de beschrijving klik erop en kom op de site uit.

Johannes is vandaag weer verder gegaan met witten, helaas dekt het niet in een keer dus zal het twee keer moeten. De boel wordt er erg mooi van dat is zeer zeker.
Vandaag ook de schakelaars aangepast zodat in plaats van een schakelaar er nu een dimmer op de muur is bevestigd. Morgen weer verder en hopelijk dan zover dat de tweede lamp aan het plafond kan worden gemaakt.
Tussen door had Johannes 3 calls (telefonische vergaderingen) ja ondanks dat hij vrij heeft deze week, maar dat gebeurt wel vaker hoort bij de baan en is in goed overleg.

Verder lekker relaxed samen naar Mark Rutte geluisterd, geen nieuwe verassingen en nu gaan wij zelf ook eens goed nadenken over hoe verder, wel of geen Sjoerd, hij komt binnenkort weer op de koffie dus dan overleggen we wel even. Er is nog geen vaccin en ziek worden wil ik ook niet, dus eigenlijk niets veranderd……
nu eerst koffie, douchen en dan slap[en en morgen weer gezond op!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie