Philips Hue lampen

Vannacht beter geslapen, in de morgen eerder op gestaan.

Johannes haalt de oude lamp van plafond boven de eethoek weg, maakt de gaatjes dicht en begint spontaan met de kleine roller die baan op plafond te witten.

De Philips Hue startset is binnen en de Johannes maakt de wc en het washok op orde, nieuwe lamp heerlijk dimbaar en een bewegingssensor. De laatste lamp is naar de slaapkamer gegaan ook dimbaar, maar zonder censor. De lampen zijn aan te sturen met je stem via de Google home of via de app van de Hue.

Ging vlot en alles werkt super en einde van de dag hangt ook de eerste plafond lamp boven de eethoek. Het witten moet denk ik nog een keer maar dat moet nu eerst goed drogen en morgen gaan we dan verder, maar dan wel met een grote (18 cm) roller en hopelijk komt de post vroeg, want de kleine (11 cm) is wel erg onhandig.
Er gaat meer verf op plafond dan we dachten, dus ook maar een extra emmer besteld.
Het wordt elke keer mooier, heerlijk als het straks af is dan zijn we jaren lang klaar, alleen nog nieuwe lamellen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie