Week doormidden & HVC

We zijn halverwege de week, mijn rug en nek zijn pijnlijk en doet moeilijk, ben erg moe en lijf is niet bij met wat ik wil. Verder is de allergie er ook nog en heb ik maar extra pillen genomen en dat lijkt toch te helpen, minder jeuk. Het zal allemaal wel weer goed komen, we gaan gewoon rustig door.

Op 6 mei , OMG container niet geleegd, er zit piepschuim in dat is geen rest afval maar grof afval…nooit gehoord.

Dus koop je een apparaat zit er een stuk piepschuim in pas op moet je grof vuil voor bellen, voor 2 zakken gaat nu grofvuil rijden……kost me dan wel niets, maar ik vind het niet normaal en daarbij wist ik dus echt niet dat stukje piepschuim grof vuil is.

Begin nu wel te snappen dat de capaciteit van HVC niet voldoende is ……..voor meer ledigringen van containers..
Door de hele stad is het een bende bij containers.
Maar goed ik wil niet de stad vervullen zoals heel veel mensen den, dus nu braaf voor vuilniszak piepschuim grofvuil afspraak gemaakt.

Morgen is het zover en het waait dus wordt leuk, het moet er tussen 7.00 -7.30 uur liggen en dus erg vroeg op.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie