Jeuk, jeuk en nog meer jeuk!

Vandaag na een slechte nacht (alweer) lang op bed gebleven, Johannes was weer aan het werk na een week vrij.

Ik ben moe, heb weer aanval van jeukbulten (allergie voor weet ik wat) en dat was onder controle tot men opeens uit nieuws liet weten begin dit jaar dat mijn medicatie uit de handel is Nedeltran is niet meer en een vervangend middel is er niet echt, allen Tavegil en daar kan ik niet tegen. Dus nu slik ik alleen nog desloratedine en er si wel een drankje van Nedeltran maar dat krijg ik niet vergoed en is per keer dan ook nog eens heel duur ik slik namelijk 5-10 mg per keer das heel flesje dus…….flesje zou volgens apotheek op zon 60 euro komen beetje kostbaar dat weken lang elke dag. Daarnaast is dit enkel voor kinderen en mensen met ernstige slikproblemen. Nou ja hoe dan ook nu terug naar alleen de blauwe pillen en dus nu overal jeuk….apotheek zegt bel je HA en kijk wat ze kan doen, nou niets dan zal ik weer naar Amsterdam moeten en dat wil ik nu dus niet. Daarnaast zullen er dan weer biopten worden gemaakt, maar wat heb je eraan al men weigert om je echt te testen waar de allergie nou van is…..dus ik laat het maar overleef wel. Johannes smeert par keer per dag de plekken in en dan rustig afwachten en rustig laten jeuken en mijn humeur is niet echt fijn, ik heb zo’n hekel aan jeuk en ik kan er bij groot deel niet eens bij. Nou ja op tijd naar bed vandaag en verder zien we wel

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie