Heel veel gedaan!

Vandaag stonden we rond half 10 op, mooie tijd want het witten gaat weer verder. Johannes heeft de komende week vrij en we gaan dus verder stap voor stap met witten. Alles was al aan de kant gezet en dus afplakken en witten en het ging goed en snel. Eind van de dag kasten terug en dat kon snel omdat ze niet tegen de muur komen door de plint en dus staat alles weer op zijn plek. Het ging snel met pauzes en rustig door gaan.

Eten besteld bij ons favoriete lokale restaurant Monica & Winston. Heerlijk gegeten weer Johannes ging voor de Grand saté mix en ik nam Javaanse bami + pittige vis.

Na het eten ben ik hard gaan werken alle 3 kratten vol glaswerk afgewassen, drogen en daarna ruimde Johannes het weer in de kast op. Bijna alles is weer in de kast, morgen de rest. Meteen de kussenslopen van sierkussens op de bank gewassen en die er dus weer schoon omgedaan en nu beide moe en voldaan. Mooi alle muren wit en nu nog klein stukje een pilaar en het deel onder raam. Dan het plafond. Mooi fris en wit en meteen alles schoon en fris. Trots op ons zelf!
En voorlopig hoeft het niet weer we roken niet meer (bijna 3 jaar), geen kaarsen en zelden gourmet/frituur dus blijft het lang wit.

Nu koffie en wat tv en straks lekker warme douche en heerlijk slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie