Afscheid en huiskamer overhoop.

Vandaag begon anders dan verwacht, een van de mensen uit ons forum heet Wina. Wina deed veel acties met recepten mee en hielp dan iedereen om met goede recepten leuke en zeer mooie prijzen te winnen. Wina is een keer op bezoek geweest hier en verder kwam ze al in ons forum sinds 2007. Ze was aardig en altijd positief en vol lof over de kinderen. Ze was ook al heel lang erg ziek en dat werd steeds meer. In april liet ze weten weer in het ziekenhuis te zijn opgenomen. Gisteren vertelde mijn tante Cocky die haar heel goed kent dat ze naar de hospice gaat, vanmorgen is ze dar voerleden. Wina zou 29 mei 64 jaar worden.

Jarenlang vechten
vaak beetje winnen
vaak gelijkspel
nu is het tijd voor rust.
Rust zacht Wina
Gecondoleerd en heel veel stekte en wijsheid voor alle betrokkenen

Vandaag ook begonnen om te zien of we toch zonder hulp van Sjoerd het laatste stuk muur kunnen gaan witten in de woonkamer, daarna komt het plafond ook nog. Het zijn drie zware kasten en die moeten leeg, los van elkaar en opzij zodat Johannes erachter ka witten, het is gelukt!
Na het ‘verbouwen” lekker eten besteld via Monica en Winston. NU avondje met koffie en rustig aan en nee geen tv, die is aan de kant gezet.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie