Heerlijk de zon is er weer!

Vandaag wat laat op en dan de dagelijkse dingen doen. Spelletjes, prijsvragen, forum, sociaal media en zo blijf ik bezig. HayDay en Township vragen best wat tijd, maar die speel ik beide en heb dus ook geneog tijd. Dan speel ik ook nog Wordfreud en WordOn en uiteraard dagelijks Candy Crush.

Ben online wezen shoppen want de Plus bezorgd nog wel maar om een plekje te krijgen bestel ik twee voor de bezorgdatum, kan dus geen aanbiedingen doen, maar gelukkig lukt het nog wel zo. Het is heel erg druk dat is duidelijk en voor de tweede week is er geen fruit geleverd, iedereen wil opeens veel fruit. Ik ben dus op zoek gegaan naar een online groenteboer en gevonden, woensdag komen ze een lading fruit brengen, we zijn benieuwd. Ik kwam op Facebook een bedrijf tegen met brood, dus die heb ik ook geprobeerd een bakkerij uit Middelburg, Tasty bakery Die heeft koolhydraatarm brood en zo verpakt dat het erg lang houdbaar is en ik heb uiteraard wat Zeeuwse specialiteiten besteld en een Paasbrood. in deze tijd kom je heel eind via internet. Omdat de deur nu ook weer open gaat staan meteen een vliegen gordijn besteld, de hor heeft Kuifje gesloopt en hopelijk blijft deze langer heel. Dan had ik nog een brace nodig dus naar onze brace shop en klaar geneog gekocht alles op orde. Ik Koop daar mijn pols braces, duim braces en ze hebben zoveel en heel betaalbaar en leveren binnen 24 uur, nu misschien wat langer omdat het druk is bij post door Corona. Ik kan ze ook via arts krijgen, maar dit is sneller en voordeliger en scheelt een bezoek aan arts.

Nog even lekker gekletst met tante Cocky en dan nog wat tv en we zijn neiuwe serie begonnen op Netflix, The protector, lijkt wel aardig moet er nog even in komen heb pas 2 afleveringen gezien.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie