Lenteweer dus achtertuin opruimen

Eerst wat uitgeslapen, nacht was slecht maar goed hopelijk volgende weer beter.
Het is erg lekker zonnig weer en zo’n 18 graden dus Johannes is de tuin in gegaan.
Eerst ergste onkruid weg halen met de Karcher onkruidverwijderraar, heerlijk apparaat staand en niet hoeven bukken zoals een grastrimmer zeg maar en wekt goed. Dan bladblazer om alles bijeen te blazen end an opvegen en container in. Tot slot de Karcher hogedrukspuit en schoon spuiten en heerlijk fris is de tuin nu weer.
De bolchrysant loopt uit dus dode takken weggeknipt en eens zien hoe groot die wordt en of die gaat bloeien, we hebben ernaast bijen bloemen gezaaid (eenjarig) De tweede bak hebben we stokroos in gezaaid.
De vijver heeft veel kikkerdril dus er komen vast kikkers bij.

In de avond lekker eten besteld bij een lokale ondernemer en naar de film MIB Internationaal gekeken uit 2019.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie