TOP! G&D Aquaria

Voor de discus vissen heb speciaal voer nodig. Wij voeren Stendker GoodHeart plaatvoer uit vriezer.
Normaal rijden we even naar Intratuin Almere en halen dan voor paar maanden in één keer op. Maar nu lukt dat niet en gelukkig blijkt er een online winkel G&D Aquaria te zijn die het ingevroren verstuurd en dat werkt perfect. Dus voer voor de vissen genoeg nu.. erg blij mee want ze zijn al groot aan het worden en we genieten er heel veel van…zo mooi sierlijk zwemmen ze door de bak.

Ben trouwens erg dankbaar voor onze vrouwelijke PostNL pakket bezorgster, handschoenen aan, afstand en vrolijk zwaaiend op paar met afstand, ze is top!

In de avond natuurlijk actualiteiten, update Mark Rutte geluisterd en talkshows gekeken.
Ook gezellig gebeld met Inge en Gerben, even overleggen, want de kleine der 6e verjaardag (11-4) gaat nu niet door, maar ja opmat we niet kunnen komen kunnen we wel kaartje sturen en cadeau laten bezorgen dus alles is geregeld.
Rare tijden dus ook een kleinigheid voor de andere kanjer, doe ik trouwens altijd al als de een jarig is krijgt de andere kleien ook iets.
Dus hopelijk voelt Feline (5) zich wel een beetje jarig en voelt Fenna (3) de feeststemming en wie weet kunnen dan later dit jaar een leuk feestje doen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie