Ouwe (pa) zou 74 jaar zijn geworden vandaag.

Vandaag zou die Ouwe 74 jaar zijn geworden, helaas is hij al 9 jaar geleden overleden.

We hebben een relaxte dag gehad, veel tv gekeken, nieuws gevolgd, gekletst.
Zowel Johannes als ik zijn toch best geraakt door deze ellende met de naam Covid-19, maar vooral geërgerd dat er geen harde maatregelen komen, grijp in regering dit gaat anders de Italië kant op!

Ik heb heel veel moeite met de mensen die dit gewoon niet serieus nemen en zo veel dat ik ze bijna een medisch coma en beademing gun, mensen weten niet waar mee ze spotten en ik hoef niet nog een keer, het is niet beschrijven, tijd uit je leven weg en komt niet terug, het zware herstel , de blijvende schade aan je longen, de schade aan je lijf door de medicatie.
Dan heb ik het nog niet eens over de shit die de mensen om je heen moeten verdragen en die mogen er nu ook niet eens bij om er te zijn, rust te bieden.

Deze mensen denken niet na en willen dat niet, maar in de meeste gevallen betalen zij niet de prijs maar de zwakkere andere en dan merendeels ook nog een voor jou onbekende.
Ik snap niet dat mensen dat op hun geweten willen en kunnen hebben en het enige wat helpt is dan een lock down.

Het is net zoals de mensen die altijd en eeuwig met alcohol op achter stuur gaan of gewoon over te hard rijden, ze willen niet luisteren en brengen dus altijd mensen in gevaar. En ook al zijn dar sancties tegen ze doen het steeds weer…..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie