Bescherm iedereen en kom met LOCK-DOWN

Het is zaterdag, we slapen uit. Vandaag begint de lente.
De post komt en brengt een pakket, fijn dat ook deze mensen gewoon doorwerken.

Vandaag doen we niet zoveel, het is zonnig en vol verbazing, maar ook afschuw kijk ik naar de beelden op sociaal media waar duizenden mensen de adviezen in de wind slaan en niet binnen kunnen en willen blijven en daarmee spelen met andermans leven.
Mensen hebben altijd in Nederland zoveel moeite om te luisteren en men neemt dit niet serieus en dan een overheid die zelf ook te laat inhaakt, te makkelijk doet en niet over wil gaan tot de harde aanpak vrees ik dat we straks hele hoge cijfers gaan zien in de overledenen en besmette mensen en besef meteen even dat niet iedereen wordt getest.
Al die mensen die nu voor ons bezig zijn en hun nek uitsteken in de diverse beroepen en dan als dank zien hoe mensen gezellig dicht op elkaar genieten van zon in de parken, natuur en speeltuintjes.
Het wordt hoog tijd dat de regering ons een lockdown geeft, mensen hebben geen eigen verantwoordelijkheid in ons land, te veel mensen leven in een bubbel en spelen met de levens van andere en als men dan niet de adviezen kan en wil opvolgen dan maar alles plat!

Ondertussen heb ik last van de herinneringen uit 2013, mensen zouden eens moeten weten hoe moeilijk herstel is uit een IC als je in slaap was en beademt werd en dan ook nog de blijvende schade aan je longen die dit virus veroorzaakt.

Wij hebben heerlijk gegeten, dank Restaurant Monica en Winston. Thuisbezorgd, om ze te steunen tijdens Corvid-19 crisis, nu hun restaurant dicht moet. Doen we snel weer!
Verder lekker naar Merlin gekeken op Netflix, meegedaan met deze quiz is voor jou en gezellig bij gepraat met Nienke.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie