Genieten van de dieren

Vandaag kwam Sjoerd, lekker schoon huisje en gezellig. Uiteraard even overleg gehad wat hij wil qua werken en ik laat het aan hem. Johannes werkt zoals altijd gewoon door en thuis.
Ik doe mijn ding zorg voor de dieren, doe mee met prijsvragen, werk in forum, rommel op pc en speel spelletjes.
Ik geniet van alle vogels in de voor en achtertuin, want daar heb ik nu ook voer gelegd voor de duiven en eksters.
De reptielen doen het goed, de Daggekko gaat vervellen en kleurt mooi wit op nu…..van kop naar punt staart en dan vervelt hij en eet hij het vel op, zie foto.

Verder weinig nieuws in ons huisje….in de avond was er applaus “klappen voor de helden”, er zijn vele helden niet alleen zorg en hulpdiensten, maar heel veel meer, winkelpersoneel, productiemedewerkers kortom ik heb niet buiten geklapt, te koud ik heb binnen stil gestaan bij iedereen, want iedereen is belangrijk zij die nu thuis zitten, zij die ziek zijn en vechten, zij die door gaan kortom iedereen doet iets en samen dienen we er doorheen te komen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie