Rustig dagje

Vandaag lekker weer uitgeslapen, Johannes is vrij en vandaag doen we niet zo heel veel, rustig aan hebben veel gedaan in weekend dus nu schakeldagje om morgen weer te werken.
We hebben de knaagdieren kooien (bakken) verschoond.
De halsbandjes hebben nu een nieuwe leg bak om hun eieren te begraven en ze gaan er in en veel ook, op de foto zie je de dame er net weer uit komen om te eten.

Verder volgen we uiteraard alles omtrent corvid-19 en zitten we hier in soort zelf isolatie, ik moet echt opletten, veel handen wassen, niet meer met taxi ergens heen en ik ontvang geen bezoek alleen Sjoerd. Geld ook voor Johannes uiteraard, maar voor hem is risico wel anders. . Verder komt het allemaal wel goed. Ik hoop dat iedereen zich aan de regels houdt, stopt met hamsteren en op let, want al ben jezelf gezond je wilt ook niet een ander in “gevaar” brengen.
Met Lianno gebeld om het weekend van 27-29 maart af te zeggen, maar hij was al zover dat hij direct zei: “Natuurlijk kom ik niet, ik wil jouw niet per ongeluk ziek maken!” Je merkt dat hij echt ouder en wijzer is, volgt nu nieuws en let goed op, trots op die KANJER!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie