Opruimen & medicatietekorten

Vandaag op tijd op gestaan, lekker aan de koffie. Ik voel me niet zo fijn, beetje hangerig, moe, zeer lijf, maar okay dat hoort er bij mij ook bij dus knop om en doorgaan.

Spelletje, forum bijwerken, lekker rommelen op sociaal media.
Dan ga ik de boekenkasten leeghalen, alle dvd’s uitzoeken en de helft gaat straks naar de kringloop, ik heb er zoveel meeste gewonnen in de afgelopen jaren. Nu 3 volle AH tassen weg. De rest bewaar ik, de muziek cd’s laat ik even ongemoeid zijn ook erg veel. De rest van de spullen zoeken we ook uit, pc games doen we ook weg, speel nu meer op console en het zijn uitgespeelde games. Leker opruimen dus. Morgen gaan we verder, dit doen we omdat we muur voor m,uur gaan witten en deze muur als eerste. Morgen kan Sjoerd dan even helpen met kasten verplaatsen nu zijn ze leeg.

Weer was er in Nederland een medicijn tekort nu weer de prikpil, die ik om medische redenen gebruik, na twee weken toch wat gevonden en geregeld dat de andere apotheek het ook wilde brengen, super service nu volgende weken snel laten zetten door arts.
Ik snap nog steeds niet zo goed waarom er tekorten zijn of erger zoals mij nu ook werd gemeld zonder reden een middel van de markt gaat Nedeltran (antihistamine) er is geen ander middel met het werkende bestandsdeel. wel is er een drankje voor kinderen maar die krijg je niet vergoed want is meteen 10 keer zo duur, dus we laten hem vervallen en gaan zien wat er gebeurt in de toekomst.

In de avond kijk ik naar info programma over het neiuwe Corvid-19 virus, vindt het nou niet bepaald duidelijk. We zullen het gewoon zien gebeuren eerste besmetting Nederland is nu feit.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie