Jonkies weg op naar nieuw ronde eieren….

Ik heb niet veel te melden ben moe en lijf wil niet Johannes is ook niet helemaal fit.
we rommelen dus gewoon wat aan samen en rusten veel uit dit weekend.

Begin van de middag komen Peter en Rob de 8 jonkies halen en krijg ik de bestelde leg bak van ze. Ben erg blij met de leg bak en hoop dat ze er graag hun eieren in gaan leggen. Hij is erg mooi design en zeer functioneel, turf erin en vochtig houden.
Dan na wat kletsen gaan ze naar huis en wij hopen snel weer een legsel te hebben, ik vind het toch wel erg leuk en ik heb u een goede afnemer die goed is voor de dieren en zo kan ik ze met liefde groot brengen en goed huis bezorgen.

In de avond beginnen we op Netflix aan nieuwe serie Merlin, erg spannend en ontspannend.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie