Lift drama opgelost!

We lagen behoorlijk laat in bed rond 1 uur of zo…….en toch was ik al om 9 uur wakker en stond ik op. Deed me rondje zoals altijd en Nienke was al op en zat in woonkamer.
Ik kon alles zelfstandig doen omdat zij er was, was ik erg blij mee toen ik klaar was kwam zij met de trippelstoel en hielp me omhoog ermee en klaar voor de dag…lift deed het nog niet uiteraard.
Marlies belde om even 10 uur al…….en meteen erna een monteur die alles kwam opnemen en bekijken, kende hem wel maar had geen idee dus nam foto’s en ging op kantoor overleggen. Ik zou dan gebeld worden……. Nienke en ik hebben heerlijk gekletst en lol gehad, dieren verzorgde en ik was erg blij dat ze er was.
Toen kwam er telefoon en een monteur die wilde wat testen, ik zei het is al gedaan, maar Nienke ging het nog eens doen en wat denk je…precies nu hielp het en de reset werkt en alle s terug naar begin waarden en op en neer. Ben zo blij en opgelucht.
Iedereen ingelicht en nog wel drie keer gaan kijken of die nog werkte…..daarna online overgestapt naar het oude en vertrouwde Welzorg. Ook die zijn niet foutloos, maar je weet wel wat je aan ze hebt en zij zijn erg vooruitgegaan dus ik ga weer terug, zij kennen mijn hulpmiddelen tenmisnte, per 1 februari dus weer Welzorg!
Nienke bleef nog even en we aten nog samen en toen ging zij naar huis.
Ben heel blij met mensen zoals Nienke, Olga, Cockey en Sjoerd ze zijn er gewoon altijd, super bedankt!
Lianno belde nog even om te kletsen en had probleem met Minecraft dat ik opgelost heb LOL , ik ben toch wel slimme tante .
Vandaag afgesproken met de kweker van onze halsbandleguaantjes dat hij onze jongen overneemt en hij haalt ze eind februari op. Prima dan kan Johannes ook nog even genieten van de kleintjes die niet zo klein meer zijn, groeien goed, vervellen goed en eten veel! Heb een nieuwe foto gemaakt vandaag toen ze op eten zaten te wachten, alle 8 bij elkaar op de warmtesteen.
In de avond wat tv, kletsen met Johannes en op tijd naar bed, ben erg moe van alles kost weer erg veel energie!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lift drama opgelost!

  1. Welzorg schreef:

    Wat fijn om te lezen dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt, Monique. En de mooie reclame voor Welzorg vinden we heel leuk. We werken elke dag erg hard om onze service te verbeteren en berichten als deze zijn een hele mooie motivatie. Bedankt daarvoor. -Amy-

Geef een reactie