Toch nieuwe ECCO sneakers besteld

Vandaag op tijd op eerst komt Sjoerd lekker huisje doen en samen aan de koffie. Als hij klaar is heb ik nog heel even om wat te rommelen op pc en dan mag ik weer naar Amsterdam.
Ik heb de leuke chauffeur en hij draait lekker Nederlandse talig en zingt erg leuk mee, aardige man.
In Amsterdam zonder combi mooi op tijd, eerst briefje afgeven bij ergo en dan schoenen.
Mijn vaste dame is ziek en ik krijg een man Bart, passen en niet goed, hij past nog wat aan en weer passen en staan….tja weer niet goed nu moet er nog wat gedaan worden en daarvoor moeten ze weer terug. De zooltjes voor hielspoor zijn okay, maar de schoen zelf voelt als te klein. Gelukkig hoe fik niet weer naar Amsterdam hij stuurt ze op als hij klaar is en hij denkt dat het dan goed is zo niet tja dan moet ik wel weer naar Amsterdam. Ik speel tijdens wachten Pokemon Go.
Goed de taxi heeft gewacht dus snel via Almere weer naar Huis. Ik ben altidj erg moe van deze trips.
Onderweg denk ik na over schoenen want mijn ECCO sneakers zijn van eind november 2015 en raken echt op en dus nu ik andere aangepaste schoenen kreeg hoefde ik niet na te denken, maar nu dat toch moeilijk blijkt ga ik toch maar een paar neiuwe ECCO sneakers bestellen, helaas dezelfde kan niet meer, uit productie grrr. Ik heb al een tijdje rond gekeken en gekozen nu wachten tot ze er zij en hopen dat ze passen, maar daar ga ik wel van uit.
Nog wat tv en dagelijkse dingen en dan snel bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie