Laatste ergotherapie voor nu

Vandaag vrijdag, gelukkig bijna weekend. Sjoerd is er en we drinken koffie en dan moet ik naar Amsterdam, dit was voorlopig de laatste keer voor ergotherapie.
Ben ik wel blij om het reizen breekt me altijd op, volgende week nog wel mijn aangepaste schoenen ophalen.
Eenmaal thuis rustig aan mijn ding doen, dieren verzorgen en spelletje en prijsvragen.
In de avond lekker samen voor de buis.

Jonkies van halsbandleguaan groeien hard, eten steeds meer is erg leuk om te voeren, ze gaan er direct achteraan. Ze worden al groot en eten al maat 5 krekels.

Verder gaat alles gewoon zoals altidj vaak moe, vaak pijn maar we gaan rustig door, gelukkig is er een probleem opgelost de mond is ontstekingsvrij en tandvrij. Gebitsprothese zit nu ook en begin maart krijg ik een nieuwe definitieve laag dus ook dat is nu onder controle en ik kan er goed mee overweg.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie