“Even” naar Amsterdam

Vandaag kwam Sjoerd en na de koffie vertrok ik al weer naar Amsterdam, de aangepaste schoenen zijn te strak ik krijg er striemen van. Dus om 11 uur vertrokken met combi via Almere en kwam helaas 15 minuten te laat, maar was geen probleem kon direct door en 5 minuten later stond ik weer buiten. De schoenen worden veranderd en kan ik volgende week weer passen cq ophalen. De taxi bleef zo wie zo wachten en was net zo verbaasd als ik en op naar Almere 2 mensen ophalen , omdat het simpeler was om eerst de meneer in rolstoel achter me weg te brengen bood ik aan iets langer te blijven zitten, anders moet bij mij de meneer eruit en dan ik eruit en de meneer er weer in, meneer was al niet in goede humeur toen hij de taxi in kwam, mopperde veel en schold mij uit toen ik melde at hij niet de enige was die ziek was. Maar okay toen hij op zijn bestemming was kwam er nog een flinke mopper uit omdat we eerst een jongen op de Jol hadden afgezet, logisch we kwamen over de dijk vanuit Almere en dan is Jol , centrum en hier het handigste. Nou ik wilde sociaal zijn en behulpzaam maar dat werd niet gewaardeerd door mopperkont , de chauffeur was wel erg blij en ik was om 14.30 uur thuis. Sommige mensen denken niet na, zijn niet dankbaar voor dit vervoer en denken dat ze een particuliere taxi hebben ipv gesubsidieerd vervoer. Ben echt moe maar goed dat hoort erbij, snel koffie en bijkomen.

Verder wat gerommeld de boodschappen kwamen, eten gekookt, spelletje gedaan en prijsvragen ingevuld en forum op geruimd.

Rotterdam gebeld de diëtist en internist afgezegd ik ga wel via Reade hulp vragen, want ik heb 12 november onderzoek gehad ivm overgewicht de uitslag en eerste advies zou binnen 2 weken telefonisch volgen en daarna eerste afspraak 30-1 …nou tot op heden niets.
Ik ging daar naar diëtist omdat ze gespecialiseerd zouden zijn in overgewicht en Pompe II (spierziekte), dit bleek niet zo en om nou elke keer nar Rotterdam te gaan voor internist en diëtist die hier ook wel zitten in de buurt daar bedank ik voor, daarbij is bij afspraak = afspraak.
Daarna gebeld en donderdag heb ik telefonisch consult met revalidatie arts hoe dit verder aan te pakken.
In ieder geval ben ik het nieuwe jaar ingegaan met 6 kilo minder en daar ben ik erg trots op.

Nu is dag weer om en ga ik op tijd naar bed, morgen nieuwe dag zonder afspraken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie