Nog 14 dagen tot kerst

Met de regio taxi even op en neer nar de tandarts.
Weer even bij de tandarts geweest, nu had ik niet mijn eigen maar zijn vader Jan, leuke man. Hij heeft weer wat bijgeschaafd en gaf me speciale tandenborstel en tube tandpasta. Jan kent mijn oude tandarts heel goed, dus even over gehad. Voor nu zit het zonder pin in de mond en moet ik wel opletten met eten zit beetje los, maar dat is normaal. Voor nu even rust en hopelijk tot maandag dan ga ik naar Paul mijn eigen tandarts.

Verder geen echt nieuws, de eieren van de halsband leguaan liggen op springen die kunnen elk moment uitkomen, er zijn er nog 8. Het tweede legsel was heel vreemd niet goed end at waren erg veel eieren 12 zoveel leggen d e jonge dames nooit. Maar goed dat hoort er helaas bij, nu gaan we hopen dat deze 8 goed geboren worden en groot!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie