Kerstpakket!

Mijn mond hebben we het vandaag maar niet over, morgen heb k weer afspraak.
Het zal uiteindelijk elke keer beter worden.

Vandaag was Sjoerd er zoals elke dinsdag en vrijdag en elk jaar krijgt hij rond sinterklaas een chocolade letter en rond de kerst een kerstpakket. Ik weet ej betaald iemand om voor je te werken en dan is het okay, maar ik vind dit altidj erg leuk en doe het al jaren en Sjoerd is meer huisvriend dan hulp.
Ik zag altijd het pakket van partner, zelf heb ik nooit een kerstpakket gehad, geen werk geen pakket al hoewel er vele werken en het ook nooit krijgen. Toen ik nog infuus kreeg elke twee weken gaf ik de “prikker” Jop ook elk jaar een pakket.
Ik vind het gewoon leuk om het wel te doen en dit is het dit jaar geworden, zie foto hieronder.
Sjoerd en Dien zijn er weer super blij mee!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie