Even naar de tandarts

Vanmorgen op tijd op direct tandarts gebeld en kan tegen de lunch er heen. Ik heb niet goed geslapen en last van mijn mond.
Ik doe de adventskalenders, prijsvragen in forum en dan op naar de tandarts.
Paul (tandarts) ziet het direct en hij slijpt de hoektanden verder af, haalt de 5 hechtingen eruit. De wonden genezen snel en goed. Dan past hij het gebit aan en doet er nu al een laagje gel in. Dat zit voor nu eens tuk beter. Ik moet direct weer bellen als ik veel last heb.

Het gaat wel redelijk het is uiteraard gevoelig, maar ik kan wat zacht eten weg krijgen spruitjes en vissticks heerlijk! Na het eten begint het weer zeer te doen en halverwege de avond gat gebit er maar weer uit.
Morgen maar weer eens zien …als Johannes klaar is met zijn late call gaan we douchen en naar bed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie