Kerstsfeer in huis

Vannacht goed geslapen, gelukkig. Het ondergebit doet echt moeilijk ik doe het in en uit, het doet zeer, dikke blaar achterin. Zit ook erg lso kan er niet mee praten, eten of drinken. Johannes en ik overleggen, ik wordt hier erg onrustig van, zit met het gebit in doodstil en doet nog zeer.
Ondertussen de kerstboom opzetten, hij is mooi dankzij Johannes die ook de lampjes allemaal ophangt.
In de middag is het geneog ik doe het gebit uit en besluit het zo te l;aten tot ik maandag naar tandarts kan bellen, hij moet maar wat veranderen zo werkt het niet, dus nu zonder onder tanden, wel twee puntjes van de oude hoektanden die ondersteuning moeten bieden aan gebit die staan er, een soort Dracula LOL.
De wonden zien er goed uit, en nu het gebit er uit is doen ze geen zeer meer, heerlijk
We kijken een mooie kerstfilm en ik eet wat soep en op naar morgen.

Vandaag is ook onze kroonprinses Amalia haar zestiende verjaardag.
Het is een mooie jonge vrouw…….. en hopelijk laat de media haar in ieder geval nog 2 jaar rustig haar elven leiden, leven ontdekken en zeurt men niet over wat ze met haar 18 jaar moet gaan doen of gaat verdienen.
Amalia is een mooie vrouw in ontwikkeling en ik hoop dat ze haar vader Willem- Alexander nog lang niet hoeft op te volgen, hij doet het prima!
Dit is en mooie foto die Willem-Alexander maakt van zijn mooie jarige dochter.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie