Diëtiek Erasmus MC bezocht.

Sjoerd kwam en heeft lekker de boel gedaan, wij gingen halverwege zijn werktijd weg.
Vanmorgen om 10 uur samen vertrokken naar Rotterdam. Erasmus MC, afspraak met diëtiek en onderzoeken erna van rust metabolisme, verdeling vet en spiermassa en krachtmeting van handen.
Rust metabolisme was 1450 Kcal, vet/spier massa 50/50%.
Ik krijg nog officiële uitslagen van haar, maar het is al duidelijk men vindt dat ik “ondervoed” ben en meer moet eten.

Alweer na het gebeuren in MC Zuiderzee 2017 10 dagen lag ik er moest ik ook extra eten was ‘ondervoed” fijn 13 kilo zwaarder erna en tja kost wat tijd voor mijn lichaam en men zegt hou het minstens 6 maanden vol, nou sorry maar ik ben gestopt voor het erger werd en nu gaan we dus weer die kant op…..

IK eet nu per dag tussen 800-1000 Kcal en dat is ongeveer de helft van wat zij gaan willen schat ik zo in…we gaan het horen over twee weken als ze belt met uitslagen en een behandelplan.

Ik weet alleen niet of ik wel bereid ben weer veel meer Kcal op te gaan eten, want wat als nu blijkt dat ik aankomen en blijf aankomen en mijn lichaam toch anders blijkt te werken dorodat ik ziek ben, geen beweging heb enzovoort. Wie helpt me er dan vanaf? Als ik in 2017 al 13 kilo in 10 dagen aankomen hoeveel is dat dan na 6 maanden? Waar legt men de grens? Ik wil maar een ding dat is naar beneden, maar of dat gaat lukken……???

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie