Brood bakken

Vandaag kwam met de post anders koolhydraadarm brood, geen kant en klare mix van Atkins, maar meel en los gist, zonnebloempitten. Zelf mixen en dan in de machine en het is heerlijk brood geworden. We hebben meteen de meel verdeeld in nog 4 porties want er gaan 5 broden uit 1 pak.

Ondertussen draaide de wasmachine en verzorgde we de dieren. Ik werkte bij in het forum want neiuwe maand dus veel werk en we gaan op naar de drukste maand van het jaar met alle adventskalenders (100-150stuks ) dus ……

Johannes rijd een rondje winkels in de stad het zijn de winkels die Juwel leveren volgens Juwel site Intratuin, Jumper en Tropicana maar helaas heeft geen van deze winkels de gewenste thermostaat en dus maar online besteld en hebben de vissen het even iets frisser de komende twee dagen. Al heb ik geen idee wanneer die precies stuk ging vorige keer met pomp reinigen was alles goed.

Ik heb een Engelstalig haakpatroon end at probeer ik met veel gedoe te vertalen, maar ik ben een beginner dus is niet makkelijk, maar uiteindelijk lukt het me geloof ik wel. Naast haken heb ik ook weer wat gebreid dus ik probeer het langzaam weer op te pakken en volgende week wil ik ook weer verder met Diamond Painting.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie