Aquarium opknappen

Welkom in november, het is vrijdag en dus is Sjoerd er gezellig.

Ik heb ergotherapie afgebeld ivm afsluiting a10 en ik ben blij dat ik het gedaan heb, het was drama. Amsterdam had al gewaarschuwd kom, niet nar de stad met de auto als het niet hoeft, nou een keer geen ergotherapie is geen probleem dus prima. Als de taxi vast komt te zitten loopt de rest van de dag ook daar in de soep kortom het waas goed besluit.

In de avond na maanden nadenken en overleg gewoon maar begonnen met aanpassen aquarium. we hebbend at al heel lang was huwelijkscadeau in 2006 , het is een 350 liter hoekaquarium.
Nu was het toe aan opknap beurt en wat anders en daar zijn we mee begonnen. Water ververst, veel planten verwijderd. We hebben nieuwe planten set al in gedachte en ook de vissen, maar we ontdekte nu dat de thermostaat er mee was gestopt dus morgen nieuwe halen. Bak is nu helder en leeg maar komt goed, wordt vervolgt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie