Dagje Burgers zoo met VALYS-DRAMA

Vanmorgen al vroeg op 8 uur, we gaan dagje weg. Johannes, Nienke, Ilja en ik gaan gezamenlijk met Valys naar Burgers zoo.
Taxi komt natuurlijk te laat, dan nog iemand ophalen in kempenaar waar hij dan ook nog een paaltje om rijd, de tweede rolstoel zet hij niet vast, want de haken zit vast in de vloer. Deze mevrouw zit dus alleen met achterzijde vast, ik zit voor haar en maak bezwaar maar dat wordt weggewuifd, levensgevaarlijk maar goed op naar Harderwijk. Ik ben blij al; ze er daar heelhuids uit is en wij door rijden naar Arnhem.

Eenmaal daar op naar de mangrove en langs de gave LEGO beelden, zie foto’s hieronder.
Dan hebben we koffie en lunch afspraak met Inge, Gerben, Feline en Fenna, heel gezellig samen in restaurant Daarna scheiden de wegen, we zien elkaar snel weer.
Wij gaan ook verder Rimba, Bush en Oceaan dan nog wat drinken en einde dag, de taxi komt tussen 1700-17.30 uur en wij zitten netjes klaar, maar dan begint het drama alweer.
Het is gelukkig droog, maar het is maar 9-10 graden en fris windje. Bellen met Valys is drama wordt zelden opgenomen als je iemand krijgt zegt die heel droog geen goed nieuws dikke file tussen Nijmegen en Arnhem duurt nog een uur, discussie want het is te koud voor mij en ik zit dan al klein uur in de kou en dan gooit de medewerker zomaar de hoorn erop. weer bellen en als ik iemand aan de lijn heb krijg ik daarvoor excuus en de taxi tja die staat inderdaad in de file en wordt verwacht rond 18.45 uur. Ik ben nu in tranen heerlijke dag uit en dan dit weer…….. bibber bibber en dan zien we en taxi gaat mijn telefoon taxi komt fijn 18.55 uur.
Chauffeur is aardig en wist niet beter dan dat Valys met mij had overlegt en ik binnen zat nou niet dus ik was verkleumd. Er zit nog een echtpaar in ook zij werden net als wij veel te laat opgehaald. De rit gat dan eindelijk via Utrecht naar Lelystad. Jippie beetje opgewarmd zijn we rond 20.45 uur thuis, snel Chinees besteld en lekker gegeten daar knapten we allemaal van op.
Valys bedankt, want dit was de vierde keer dat ik gebruik maakte dit jaar en alle keren ging het fout en deze keer op heen en terug reis. Het maakt wel dat je steeds minder weg wilt want het eindigt altijd met pijn, verdriet en ellende. Je bent afhankelijk en hebt geen keuze dus ik probeer het lso te laten , dien klacht in en klaar want er zal weinig veranderen , dit hoor ter helaas bij vrees ik, als gehandicapte wordt er door Valys medewerkers regelmatig gelogen en moet je gewoon even geduld hebben en ze hebben geen idee wat ze met die houding veroorzaken. Mijn hoog PKB was 2250 km en is nu ongeveer 2120 km en komt nooit op want als het fout gaat en zoals bij mij dus dit jaar elke reis hoef je niet te betalen en geen kilometers in te leven, maar de plezier verdwijnt wel en een dagje uit is dan opeens een mooie dag met een misselijke nasmaak.
Wel weer goed voor tempo want de zakdoekjes gaand an hard…………….

Niettemin was Burgers Zoo en de LEGO geweldig. Nienke, Ilja, Johannes, Gerben, Inge, Feline en Fenna waren ook super leuk! Dus dat neemt niemand af en laat ik ook niet afnemen!

Nu ga ik snel douchen, warm wordt ik niet meer ik ril nog steeds en hopelijk na warme douche en een nacht in bed met elektrische deken voel ik me morgen weer wat fijner.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie