Dierendag gewoon elke dag

Wij hebben elke dag dierendag als het om onze dieren gaat, dus niets bijzonders voor ze …..elke dag is bijzonder.

Vandaag weer naar Amsterdam, ergo verslag ivm trippelstoel en ik las later vandaag dat het bij de nieuwe zorg stopt! Zo blij mee een diagnose en je bent klaar geen gezeik of papierwerk meer eindelijk kunnen chronisch zieken hun energie besteden aan wat belangrijk is. Lees alles over (ont)regel de zorg!

Thuis gekomen wat administratie, lunch, spelletje en de deurbel gaat en gezellig Jop mijn infuusprikker stond voor de deur, zo leuk. Lekker aan de koffie en zitten bij kletsen. Hij was in de stad voor cliënten en had daarna vrij dus kwam hij weer langs, ik waardeer dit erg. Het was erg wennen nadat infuus stopte ivm ernstige bijwerkingen dat hij niet om de week een middag kwam met diner en/of lunch lag eraan hoe laat we begonnen.

Buuf Olga is weer terug van fijne vakantie en had als dank voor oppassen huis een leuk en erg mooi beeldje van gekko meegenomen. Had niet gehoeven maar is erg mooi en we zij er blij mee, het krijgt een mooi plekje in de kamer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie