Dagje revalideren

Vandaag op tijd op en op naar Reade in Amsterdam, de taxi haalde me om 9.10 uur al op en ik was om half 4 thuis tijd voor mijn eerste koffie …moe.
Volgende week zelfs 2 keer. De eerste keer schoenen is, maar kort max 30 minuten maar wel lange reis, maar dan hebben we straks weer goede aangepaste schoenen die jaren mee gaan.

De andere afspraak is om de papieren op orde te krijgen voor de leverancier Medipoint van de zorgverzekeraar OHRA, die wil een ergo verslag en dus maken we dat nu braaf……..de discussie over geld en/of tijdverspilling staak ik, want ik ben in deze drie partijen blijkbaar de enige die het wat interesseert.
Het hoefde eerst niet meer en dus heb ik de stoel al en nu wel weer dus nu doen we het na een korte discussie maar.
Na een tweet wel reactie van Minister Hugo de Jong of ik hem via mail de details kon geven dan kijken ze ernaar……wie weet kunnen we dit soort ongein in de toekomst tegen gaan……in het nieuwe zorg systeem dat er gaat komen (ooit)

Snel neem ik mijn tweede en derde kop koffie met een broodje erbij.
Ik drink namelijk niet als ik weg moet ivm moeilijk goede wc vinden en ja dat geld zelfs voor in revalidatie centrum, de aangepaste zijn namelijk bijna allemaal gericht op gebruik hand bewogen of duw rolstoel en niet voor mensen zoals ik helaas. Daarnaast kan ik wel opstaan maar niet vanuit zit en dus gebruik ik mijn stoel en tja die past zelden recht voor de wc…… babyverschoonplanken, wastafels, prullenbakken kortom allemaal obstakels. waar zelf mijn nieuwe ergotherapeut vandaag van zij o niet aan gedacht…ik zie je probleem nu ……..mooi nu een oplossing vinden wordt vervolgd

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie