Ziggo problemen lijken opgelost

Goed er is een contact persoon gekomen van Ziggo en we hebben veel en vaak aan de telefoon gezeten afgelopen week en nu is alles opgelost, geen spooksignalen meer van de telefoon. De rekening zal volgende keer een ramp zijn, maar daarna is het weer duidelijk en kloppend. We gaan er dus nu vanuit dat het opgelost is en oorzaak is ook duidelijk.

Vandaag ook de eerste keer gehapt voor ondergebit en dan op 11 oktober de tweede ronde en daarna moet het gaan gebeuren laatste rand voortanden eruit en gebit erin dus hopelijk voor december alles klaar.

Het weekend wordt heerlijk weer, erg blij mee wordt dus zonnige verjaardag. Morgen komen Lianno en Ilja en zondag tante Cockey dus gezellig en leuk weekend voor de boeg!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie