Nog of weer Ziggo gedoe………..

Het is weekend en lekker relaxed geprobeerd wat uit te slapen, niet echt gelukt last van rug/heup.
Johannes heeft vandaag zijn pc opnieuw geïnstalleerd, was gecrasht en nu weer op orde. Ondertussen doet de telefoon nog irritant en al van alles geprobeerd andere telefoon en voicemail uit is altijd uit en geen idee dus bellen met Ziggo. En jawel kunt u het modem resetten…euh ja is net gedaan graag nog een keer klinkt er ik baal net nieuw modem is aangezet en nu a; 3 keer op reset gaat lekker. Nou ja we gaan het oden en bellen dan voor de tweede keer naar Ziggo als het niet helpt. Nu hoor ik misschien een andere telefoon pfff heb ik al gedaan ja hier is geen storing ligt aan uw telefoon, nou mooi niet mevrouw gisteren met oude modem was dit niet en nu elk uur…….moet nu telefoon uit zetten en na 5 minuten weer aan en dan terug bellen als het niet werkt. Ik begin inmiddels zo moe te worden van Ziggo helpdesk het ligt altidj aan de klant of de spullen van klant nooit aan hun gatver…weer bellen en deze mevrouw regelt nu een monteur want zij denkt dat het in het systeem zit fijn telefoon zal dus hele weekend piepen en waarschijnlijk langer. Het is niet anders……..maar ik kan nu echt geen stappen meer nemen om het op te lossen nu moet echt Ziggo zijn goede kant laten zien want als dit niet stopt stop ik met Ziggo.

Als we in de slaapkamer Jinek willen kijken via Ziggo Go, blijkt dat die niet naar een chromecast mag, ook dat nog, nu moet ik dus ook nog NPO start op mobiel zetten pffff leve de moderne tijd. Goed een uur later werkt het dan wel als ik via NPO start kijk, ongelooflijk dat dit zo ingewikkeld moet zijn. Dit is wel een gratis account, want ik ga dus niet nog meer betalen voor niets…….heb 125 tv zenders en 6 extra sport en nog moet ik een andere app hebben voor een publieke omroep programma op tv in slaapkamer te zien. Waarom wel naar chromecast via NPO app en niet via ZiggoGo? Ben benieuwd wie dat bedacht heeft…………..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie