Disney+

Vandaag kwam Disney+ online en mogen we in Nederland het tot 12 november gratis proberen. Je meld je aan en betaald nu te verificatie 1 cent en als je na 12 november niet opzegt betaal je 6,99 euro per maand. Voor nu gaan we gewoon eens kijken, want ik verwacht dat je uiteindelijk een keer alles gezien hebt, die series zijn niet echt mijn ding, ik ga voor Disney en Disney Nature. Daarnaast National Geographic films.
Johannes was druk met werk en ik genoot van Bami II en ook nog Born in China en true life adventure de woestijn leeft beide Disney Nature.
Tijdens het eten hebben we samen Tarzan II gekeken. Ben erg blij nu even met deze gratis tv van hoge kwaliteit. Ik weet eit of ik echt een abonnement zal nemen ik ken het meeste en ik ben geen Marvel of StarWars fan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie