Lianno is er gezellig

Vandaag ging snel, Lianno kwam en was erg mooi op tijd. Samen zitten kletsen, bijpraten hoe alles gaat. Daarna samen boodschappen gedaan uiteraard wordt hij verwend samen menu gemaakt en hij heeft lekkere dingen gekozen, als avond eten en belg op brood.
Hij heeft daarna de vijver bijgevuld, onkruid verwijderd, degu bakken verschoond met mij dus we zijn heerlijk bezig zo.
Uiteraard ook gamen, heerlijk en hij is er ook snel en goed in ook de nieuwe games.

Johannes kwam op FT en samen even zitten kletsen en toen moest hij gaan slapen hij is natuurlijk 6 uur verder. Wij gingen eten en hebben een film gekeken op Netflix Dolphin Kick. Lianno had een heerlijke dubbele burger en ik een stuk kipfilet en het was heerlijk, morgen gaat we samen koken.
Daarna ben ik mijn forum gaan bijwerken en Lianno gamede en vermaakte zich wel.
Nu nog even wat kletsen, drinken end an douchen en slapen, hij zal later gaan maar dat mag ik heb gewoon meer slaap nodig en hij vermaakt zich wel.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie