Het gaat zoals het gaat! Op naar september dan maar.

Zo nog een dag en dan is het alweer september.

Donderdag kwam er een brief van Medipoint en jawel hoor men wil toch alle info alsnog hebben, ondanks dat er al een akkoord verklaring is afgegeven door zorgverzekeraar. Ik bel dus maar weer naar Ohra en die geeft hun gelijk, ondanks dat Hanneke van Ohra toen zei hoeft niet, nu weer wel…. en dus jawel de administratie voor Ohra/Medipoint ivm trippelstoel in orde gemaakt moest dus toch wel die papierhandel, prima heb alles bij elkaar en toch niets beters te doen.zullen we maar zeggen en voor de papieren van ergo tja daar sta ik op de wachtlijst voor intake. Gaat de verzekeraar bergen geld kosten, maar blijkbaar noodzaak ik vind het weggegooid geld, maar ik doe het braaf nu.

Sjoerd kwam even buurten om de GFT bak van de tuin naar de voorkant te verplaatsen dat ding trekt teveel wespen aan brrrr.

Met Johannes alles oké we kletsen elke dag even op face-Time en hij vermaakt zich wel daar erg druk met werk in het weekend misschien wat bekijken in omgeving.

Vrijdag kwam Sjoerd weer dus huisje schoon en gezellig samen aan de koffie. De boodschappen kwamen en ik heb de vaatwasser gedraaid en een was gedaan die hangt lekker te drogen.

Tja toen was mijn anti histamine weer niet leverbaar en gaan we volgende week aan weer ander middel beginnen want tja men weet niet hoe lang het nog duurt en ik wacht al een maand.
Nou op hoop van zege dan maar over op ander beter verkrijgbaar middel…………………….#zorgenvandezorg Ik heb de energie niet meer om me daar druk om te maken hoor…ik lees steeds meer er zijn te weinig, te hoge werkdruk, te lage inkomsten, te kort hier tekort daar…….te duur dus niet verkrijgbaar enzovoort
Dit kabinet gooit alles over de schutting naar gemeente en provincie of verzekeraars alles behalve zijzelf die wie er verantwoordelijk is……….het zal mijn tijd wel duren.

Ik heb geen idee wat er na vrijdag gebeurt maar kans is groot dat ik onder uitslag en vlekken kom te zitten, jeuk krijg en rode vlekken/bulten. Dat zien we dan volgend weekend wel weer…..

Tegen de avond kwam buuf Olga en heeft heerlijk gekookt voor ons. Ze heeft Tagliatelle, zalm, broccoli met champignonsaus gemaakt, heerlijk! Samen naar The voice senior gekeken en zitten kletsen, was erg gezellig en toen snel naar bed!

Pietje (Nûjîn) û Sooi
Ez ji we re difikirim û ji bo vegera we ya zû û ewled dua dikim!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie