De week doormidden

Zo het is alweer woensdag. Alles gaat prima in Shanghai, Johannes heeft het lekker druk en het weer is oké. Afgelopen nacht veel regen maar hij heeft er weinig last van gehad. Verder is het gewoon druk, drukker drukst. Elke dag kletsen we wat op facetime best apart daarna ga ik koken en hij slapen, als hij opstaat is het hier midden in de nacht leuk hoor 6 uur verschil LOL

Ik doe wat ik altijd doe en rommel wat de dag door. Vandaag ruzie met wesp ik kreeg hem niet mijn kamer uit gelukkig Olga de buuf wel, bedankt daarna gezellig zitten kletsen dat was erg fijn. Er speelt altijd wel wat ….

Vandaag kwam de monteur en jawel er was een probleempje met een te los stekkertje bij de accu. Nu alles nagelopen en werkt super. Ik helemaal blij en dacht we zijn klaar…..ja mooi niet komt de post weer met een brief 1e herinnering en dan blijkt dat medipoint namen Ohra toch papieren vraagt ondanks dat er al akkoord is maar ja anders geen vergoeding…nou morgen bel ik maar weer eens.
Ik wil niet eens meer boos worden het zal wel zo moeten zijn ………….

Een tijdje terug testte ik de nieuwe smartphone van LG Q60 en die mocht ik toch houden en daar ben ik erg blij mee. Ik speel er Pokemon go mee en dat gaat super want ik wandel me suf de LG loopt uit zichzelf meer dan 10 km per dag ligt eraan hoe lang ik het spel open laat staan, het was eerst per ongeluk maar nu elke dag expres kilometers zijn handig voor de eieren…..zie de foto hieronder dat is screenshot van gisteren ………

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie