Klaar voor de werkreis

De dagen gaan erg snel voorbij. Morgen is het zover dan vliegt Johannes naar Shanghai voor zijn werk, twee weken zal hij daar zijn. De vlucht duurt alleen al bijna 11 uur en dan nog van huis naar Schiphol, en van vliegveld naar hotel, lange dag dus voor hem. Ik hoop van harte dat hij kan slapen tijden de vlucht.

Gelukkig is Sjoerd later weg en die vertrekt de nacht voordat Johannes terug komt, Nienke komt morgen en blijft heel fijn en gezellig een paar dagen hier. De tweede week komt Lianno logeren, dat is lang geleden en heb er veel zin in. Ook de buuf Olga en tante Cockey, Elis & Erik, Camiel & Noortje zijn er kortom lieve mensen geneog om heen.

Alle dieren zijn ok en de halsbandjes worden weer gezellig wakker, winterslaap was nu bijna zomer slaap.

De hitte komt ook weer terug zag ik, wederom ka sop hittegolf en veel mensen erg blij en roepen nu de zomer komt terug nou ja het is wat het is. Ik hou van zomer zoals oude Nederland kent 20-25 graden, regelmatig regen en wat wind. Nu krijgen we tm woensdag 31+ temperaturen.

Verder gaat alles gewoon zoals altijd, mijn mond renovatie ligt even stil heb alleen nog voortanden, hoektanden onderin mijn mond en verder wachten we nu op de tandtechnicus.

Mijn trippelstoel is prima en erg blij dat het nu goed is, ik kan weer goed zitten.
Met Ziggo loopt nog steeds een conflict over de rekening, we mogen weer een maand wachten om te zien of ze nu het probleem wel oplossen, ik vrees het ergste helaas.

Mijn medicatie is ook weer niet leverbaar dus nu uit noodzaak tijdelijk halve dosis en dubbel van een ander middel en dat helpt redelijk, heb wel een paar jeukplekken, maar valt mee. Het is en blijft een probleem blijkbaar, maar ja ik zal toch waarschijnlijk over moeten naar ander middel en ik heb er la lang over gedaan om deze combi te vinden en dus te elven zonder overal jeuk, rode vlekken en bulten, maar goed we gaan het zien…….ook weer zoiets dat me boos maakt maar waar ik niets aan kan doen.

Nou ter afsluiting voor nu een wijze tekst van mijn favoriete dichter Martin

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie