Hitterecord……alsof je er blij van zou moeten worden……

Vanmorgen erg vroeg op en het was om half 8 al 23 graden. Ik moest dus vroeg naar de tandarts omdat ik last had van mijn mond. Nou dat kan dus wel kloppen, ik had een scherpe rand in mijn kaakbeen en normaal merk je daar niet veel van want er zitten kiezen boven, maar ja die waren nu weg en dus met herstel van de verwijdering trok tandvlees straks en kwam het scherpe bot er door end at was gevoelig. Nu heeft hij het verdoofd en toen de scherpe kant weggehaald en mooi recht gemaakt en paar hechtingen en klaar. Half uur later ging ik weer rijden in rolstoel naar huis, opgelucht en door de hitte. Kocht onderweg als verassing heerlijke haringen voor Johannes en maakte voort want het was echt veel te warm om in de volle zon te zijn, maar ja als je ergens heen moet kun je niet altidj de schaduw in.

Dit keer wel wat napijn nadat de verdoving is uitgewerkt, maar met een paracetamol los ik dat op en het komt niet terug gelukkig, dus het lijkt weer goed te gaan en de hechtingen tja die verdwijnen vanzelf weer.
Je zou denken dat ik met al deze afspraken nu wel over mijn angst heen ben, maar mooi niet vol in tranen na de verdoving puur uit angst, stress, maar het viel wederom mee en hopelijk als de prothese klaar is hoe fik niet vaak meer, alleen nog de voortanden trekken.

Verder vandaag rustig aan gedaan en het werd echt idioot heet bijna 37 graden en morgen komt er nog schepje bovenop. Vanwege de hitte wandleen we vandaag dus even niet.
Begin van de avond tuin gesproeid en alles nu open om te koelen, maar ja het is nog 28 graden buiten (2100 uur)
Nu nog wat rustig aan rommelen en tv aan, morgen weer een nieuwe dag en hopelijk een goede nachtrust ondanks de hitte.

Nog nooit werd het zo heet in Flevoland. Op vliegveld Lelystad, waar officieel wordt gemeten door het KNMI, steeg het kwik om 14:50 uur woensdagmiddag naar 35,7 graden. Een uur later was het 36,8 graden.
De hitte is nog niet voorbij. Donderdag kan het nog warmer worden en wordt het mogelijk 36 of 37 graden in Flevoland.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie