Tweede helft leuke week en meer bezoek!

Donderdag 18 juli
Vandaag kalm aan gedaan, wel spelletje, wat in huis en uiteraard ons rondje gelopen.

Vrijdag 19 juli
Vandaag was Sjoerd er, dus gezellig en aan de koffie. In de middag komt de post met de Karcher WRE 4 , Dat is een apparaat om onkruid mee weg te halen en dat onkruid is echt overal in de voortuin en achtertuin.
Johannes heeft net de nieuwe Karcher WRE 4 uitgeprobeerd en hij bevalt, je moet er even mee leren omgaan.
Hij haalt zeker 95% met deze onkruidwieder van Kärcher heel snel weg. Helaas neemt hij niet alles mee. Grote stukken onkruid daar heeft hij moeite mee. 
Dat heeft natuurlijk te maken met de wortels die dan te diep in het zand zitten. Die moet je er dan wel handmatig uithalen. Dat is geen ramp, want als je het een beetje bijhoud dan zijn dat er niet zoveel.
Het is snel, handig en je hoeft niet te bukken of op je knieën te werken en geen snoer dus erg handig. 
Als je klaar bent even vegen of in ons geval met bladblazer alles verzamelen, opscheppen en klaar is je tuin, opgeruimd en netjes.
De accu gaat lang genoeg mee voor voor en achterzijde. 
De borstel geen idee, die zal slijten, maar hoe snel dat zal de tijd ons leren.

Zaterdag 20 juli
Vandaag is bijzonder, want we krijgen bezoek van Lisa en haar vriend Adish (hopelijk schrijf ik je naam goed). Lisa is mijn nichtje en dochter van Nienke die er ook gezellig bij was. Meestal komt Nienke met Ilja maar nu kwam ze met haar dochter en diens vriend mee. Ik had wat spullen die zij konden gebruiken en die kwamen ze halen. was erg gezellig kreeg een mooie bos bloemen en het was super gezellig!
Na een gezellige middag gingen ze weer richting Utrecht en wij deden ons rondje en hebben daarna een film gekeken, dat was lang geleden. Ik heb tv nu alleen aan voor nieuws en sport.

Zondag 21 juli
Vandaag beetje uitgeslapen en wat gerommeld in huis. Johannes heeft wat in de tuin gedaan, ziet er super uit geen onkruid, de uitgebloeide Yucca weer weg (helaas) vijver doet het super en vissen groeien hard!
In de middag komen Elisabeth en Erik en na wat drinken gaan we aan de wandel door de wijk en met veel stops want er is een Pokemon evenement, dus veel vangen. we houden het van begin tot eind vol (3 uur lang) aan het einde hebben we alle drieën (E&E delen account) de hele familie mudkip in gewoon en speciale (shiny) versie.
We bestellen eten en eten gezellig met een goed gesprek in de tuin en dan na tidjej gaan ze naar huis. bedankt kanjers was super gaaf. Ben ook erg blij dat ik gekoppeld ben aan Pokemon in de Nintendo switch. Als we morgen gaan wandelen zullen we de speciale box gebruiken.
We drinken nog wat en als ze thuis zijn gekomen even appen en dan allemaal voldaan en moe naar bed, op naar een neiuwe week.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie