Leuke week en vandaag lunch bezoek!

Maandag 15 juli
Vandaag dagje thuis, spelletje, prijsvragen, dieren verzorgen. Eind van de middag komt men langs om naar houtrot te kijken. Er moet ook wat schilderwerk gedaan worden en bij de buuf ook dus gezamenlijk een bedrijf gevraagd om offerte. In de avond lekker rondje gelopen, veel afval opgeruimd.

Dinsdag 16 juli
Heel vroeg op Sjoerd begint al om 8 uur. gezellig en daarna schoon huisje. De Kracher floor cleaner werkt super en alles snel en mooi schoon, Sjoerd gaat hem ook proberen en gebruiken hier in huis.
In de middag komt de taxi op naar Reade in Amsterdam en tjonge wat een omleidingen alles ligt open, afgesloten of er zijn ongelukken, ben dus ondanks vroeg vertrek wel een kwartier te laat. Goed gesprek en wat afspraken en vervolg afspraken gemaakt. Daarna weer terug half Amsterdam inmiddels gezien en weer veilig thuis. Samen eten gemaakt en daarna ook nog rondje gelopen.

Woensdag 17 juli
Vandaag stonden we iets later op, Johannes heeft vrij genomen en tante Cockey komt op bezoek. Ik heb een lekkere lunch geregeld en zij had heerlijk soep meegenomen. Tante Cockey had soep gemaakt van Nieuw Zeelandse spinazie met spekjes en geitenkaas Die was erg smakelijk en de rest waren lekkere broodjes met lekker beleg.
Het was super gezellig bedankt daarvoor Cockey! Zie foto hieronder we hebben lol en kijken tegen de zon in, maar blijft leuk. Daarna zijn wij nog even naar de Intratuin gegaan voor wat nieuwe (extra) klimop voor achter in de tuin. Toen eten gemaakt en in de avond jawel ons rondje weer gemaakt. Ik werd gebeld door nichtje Pietje, dat was lang geleden en erg gezellig haar weer te spreken. Ook even gesproken met Dave en Jeanette. Dan is de dag om, halverwege de week en er komen nog mooie en leuke dingen zaterdag en zondag bezoek, ik tel af.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie