Heerlijk weekend gehad!

Zaterdag naar Bennekom gegaan Fenna vierde haar 3e verjaardag en meteen vierden Inge, Gerben en Hanneke hun verjaardag. Hanneke was hel;aas ziek en er niet bij. Het was gezellig en lekker in de tuin gezeten heel de middag en wat meegegeten en toen weer naar huis. Het was weer super, kost me veel moeite en het is een heel gedoe alles mee nemen maar ik ben toch weer blij dat we het gedaan hebben.

Zondag rustig aan, wel een grote ronde gemaakt, was lekker weer en twee zakken vol vuil, nieuw stuk van de wijk dat was erg duidelijk. Daarna de Gerbils hun kooien schoon gemaakt en nog wat gerommeld in de tuin.

Vandaag belde Ohra en bedankte me voor het melden van de foute nota uit 2016, ik schref er al over op 8 juli Hoe komt de zorg zo duur? euh nou zo…..
Na contact met Welzorg is ontdekt dat het fout is gegaan hoe en waarom konden ze niet achter halen, maar Welzorg gaat het hele bedrag terug betalen en zo hoort het.

Floor Cleaner
Ik had er al meer over gelezen, hij kwam ook langs op testsite, ik werd niet de gelukkige tester en toen zag ik hem bij Inge en Gerben, dus met hun erover gehad en eer toen eentje besteld.
Johannes test onze nieuwe Floor Cleaner FC 5 Premium (wit)
Werkt supersnel en handig en echt fris en goed schoon.
Zo wordt schoonmaken gewoon ook leuk, snel handig en mooi apparaat en neemt niet veel ruimte in, gebruikt weinig water dus perfect voor deze houten vloer.
We zijn er erg blij mee, morgen zullen hem door Sjoerd ook laten testen, die mag er het meeste mee werken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie