Eerste week van juli

Het begon niet zo goed deze week nacht van maandag op dinsdag hoge koorts en beroerd, keelpijn en duizelig. Gelukkig trok de koorts snel weg, maar de keelpijn en het kuchje is er nog en mijn stem klinkt als oude lp.
Ondanks dat gewoon uit bed, rustig aan doen en wel elke avond ons wijk wandelingetje, Johannes loopt ik rij mee en raap meteen het zwerfafval op, wat er veel is blijkbaar elke dag wel een zak vol.

Sjoerd begon deze week weer en daar ben ik erg blij om, hij is meteen het dak op gegaan met Johannes om te kijken naar de afvoer kapjes en meteen voor buuf ook gedaan, alles wordt vernieuwd.

De LG Q60 is een geweldige telefoon is zo’n 200 euro kost en echt niet onder doet aan de Samsung S7 en het geluid is zelfs beter en hij heeft 3 camera’s kortom heerlijk toestel.
Ik hoop dat ik van LG deze toch mag overnemen, het is echt ver boven alle verwachting.

Uiteraard kijk ik naar de dames voetbal en Zweden is beter, maar euh de Nederlandse dames krijgen de bal in het net en dus gaan ze naar de finale van het WK.
Ik heb de vlag uit…..letterlijk en die blijft lekker wapperen tot na de finale!

Ik heb weer eens ouderwets lekker zitten kletsen met Lianno aan de telefoon wel met een kraakstem maar hij begreep het wel.
Het gaat erg goed met hem en ben trots op mijn kanjer.
Johannes gaat straks voor het werk op reis en hoe mooi is het dan dat Sjoerd weekje later weg gaat, zodat hij er is als Johannes er niet is.
Nienke een paar dagen komt logeren en Lianno komt zelfs een hele week.
De buuf Olga ook haar hulp aanbied, dan uiteraard ook andere mensen en vrienden.
Alles is dus helemaal geregeld en ik ben daar erg blij mee. Ik ben zeer dankbaar voor al deze lieve mensen die er gewoon altijd zijn voor mij!

Vandaag ondanks het niet erg lekker zijn toch naar de tandarts kiezen zijn er nu allemaal uit, wond moet nu genezen en kaak rust en dan tweede helft augustus twee afdrukken maken en dan prothese laten maken en als alle snel loopt heb ik in oktober mijn onder gebit. Ben trots op mezelf, ondanks angst toch maar laten doen en zonder narcose.

Vandaag kwam ook de nieuwe rollator binnen even wenen, maar hij is heerlijk hoog en ik kan er dus nu wel goed bij om spullen mee te nemen.
Nu moet ik er alleen even aan wennen , maar dat gaat wel lukken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie