Gewoon even een update

Hier gaat alles zijn gangetje, ik ben uiteraard nog aan het bijkomen van zeer leuke maar drukke en vermoeiende week. Maar we hebben samen genoten van mooie dingen dus prima.

Johannes is weer aan het werk en ik doe wat ik altijd doe, rommel in huis, speel; spelletje, doe prijsvragen en vooral veel rust.

De ingreep in mond verliep goed en herstel dus ook, soms wat lastig zonder kiezen rechts maar ok. Ik heb geen napijn gehad en de kaak is dicht de hechtingen komen er vanzelf uit en we gaan rustig door tot 5 juli de andere kant (links) eruit gaat. Dan ben ik kiesloos.

Afgelopen nacht veel regen en onweer, de regen was en is erg welkom alles is zo droog, onweer hoeft voor mij niet en zeker niet zo lang en hard. Vannacht ook weer code geel/oranje we gaan het zien hier in ieder geval niet zo erg als Emmeloord of Rheden.

De kleintjes van de halsbandleguaantjes doen het goed, ze zijn erg lief en groeien hard en ze gaan over een week of 2 weg naar nieuwe eigenaar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie