Volgende stap(pen) mondrenovatie

Maandag 27 mei
Johannes heeft lekker vrij deze week, maar goed de taxi haalt me op en Johannes rijd zelf naar de tandarts.
Het eerste wat ze doen is de wortelkanaalbehandeling end at ging super, dan heb ik 10-15 minuten pauze en moet ik naar de wc.
Dat gaat natuurlijk niet , maar heb geen keus dus ik ga het wel doen en ik kan plassen, maar dan hoe gênant ook kom ik niet van de wc af. Iedereen is rustig en behulpzaam, ze willen zelf a la minuut beugels gaan plaatsen, een lift lenen bij verzorgingshuis maar goed hoeft niet met veel geduld en gewoon blijven proberen is het gelukt hemeltje lief wat schaam je je dan.
Maar goed nog een half uur liggen, dan zeker net zo lang op weg naar huis hield ik niet vol. Dan te bedenken dat ik 3 keer naar wc ging voor ik hierheen ging, ik maar 1 kopje koffie heb gehad on begrijpelijk waar al die urine vandaan kwam, stress?
Ok ik zit weer in mijn stoel op naar deel twee ook dat gaat snel en bonen korte tijd is alles eruit en heb ik 5 hechtingen.
Nog een 15 minuten in wachtkamer om te zien of bloeden is gestopt, heb ook bloedverdunners dus slim maar alles ok ik mag naar huis.
Johannes haalt nog even bij apotheek speciaal mondwater op recept van tandarts voor me terwijl ik rechtstreeks naar huis rol……we zijn bijna gelijk thuis.
Koffie eindelijk, met een lepeltje kan niet drinken nog.
Verdoving werkt langzaam uit, geen napijn en ik eet wat kwark en in de avond een kroket, had voor Johannes meer besteld die kan gewoon eten namelijk.
In de avond ga ik op tijd douchen en dan lekker naar bed…….

Dinsdag 28 mei
Goed geslapen, gen napijn gehad of bloedingen. Je voelt het uiteraard er zijn natuurlijk geen kiezen meer. Maar geen problemen dus.
Mond goed gespoeld en de andere kant gewoon gepoetst dus tijd voor koffie.
We gaan verder met de linker kiezen weghalen op 5 juli.
Verder dus alle sop orde, nou ja ik heb wel pijn maar dat is in mijn bovenbenen, door de krachtinspanningen bij het proberen op te staan van de veel te lage wc…….spierpijn in bovenbenen dus na de tandarts pfff moet niet gekker worden LOL maar goed dat gaat wel weer over met paar dagen, ik had gewoon simpelweg geen keuze.
Verder vandaag rustig aan gedaan, dieren verzorgd, boodschap gedaan een testpakket met koffie opgehaald veel koffie Starbucks.
Nu ga ik koken en dan zien we wel weer verder……..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie