Speciaal Pokemon Go evenement

Zaterdagmorgen we besluiten naar de Intratuin te gaan om spullen te halen om de stokrozen rechtop te houden, die zijn er dit jaar zoveel dat we niet genoeg palen en beugels hebben.
Er is vandaag een pokemon evenement en dus gaan we eerst in de straat naast ons kijken of het lukt, maar dan kom t de buurman van die straat vragen of we samen willen doen. Lachen hoor en ja natuurlijk alleen redden Johannes en ik het niet om de strijd te winnen dus we gaan met zijn vieren verder, Monique zijn dochter rijd ook mee en daar gaan we gezellig. We doen er 5 gevechten en Johannes en zij hebben een shiny Lapras. Het was super gezellig en daarna rijden wij door naar de Intratuin en daarna naar huis.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie