Cadeau van Lianno

Maandag 20 mei
Vandaag was eerste stap mondrenovatie, dus naar de tandarts voor een wortelkanaal behandeling.
Ging goed, maar wat een stress pfff gelukkig een aardige man die mee dacht en het leek te begrijpen. Na de behandeling afgesproken om volgende keer stap 2 en 3 tegelijk te doen, dus eerst een wortelkanaal behandeling en dan rechts de kiezen eruit.
Johannes is met de auto naar huis gegaan en ik kwam met taxi en ben naar huis gereden, het was heerlijk weer.
In de avond geen napijn gehad dus ben erg blij.

Dinsdag 21 mei
Vandaag geen Sjoerd dus zelf aan de schoonmaak voor zover het me lukt, dieren verzorgd.
In de middag komt Lianno met zijn voogd samen op bezoek. Die was hier nog nooit geweest en kreeg rondleiding door onze dierentuin.
Lianno kreeg twee spellen online in zijn account voor zijn verjaardag. Lianno had ook een cadeau voor mij, ik verzamel consoles met spellen en ik kreeg nu de NES van hem, ik heb de mini maar dus nu ook de originele met twee games Mario en Duckhunt, zo blij mee. Dank je wel kanjer!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie