Feline viert 5e verjaardag!

We hebben eerst wat uitgeslapen, na een geweldig concert gisteren, na wat koffie spullen bij elkaar zetten end an auto inruimen. We nemen mee een trippelstoel, rollator, wcverhoger, vernevelaar en tas met spullen en ons zelf. auto vol. Het zit erin dus dat lukt, de stoel is best onhandig maar het lukt Johannes als de rugleuning eraf is armen laag en dan kan hij er zo in. De auto is ook groot en heeft veel ruimte en nu waren de stoelen of achterbank niet eens plat of eruit kan ook nog. Eenmaal alles erin rijden we naar Bennekom, is erg lang geleden maar we hebben er zin in. Ik loop het stukje van auto door vlakke tuin naar huis en dan naar binnen, bij de hoge opstap zet ik stoel neer en ga zitten en rol dan de kamer in, want staand kan ik de opstap niet meer maken helaas. Hoe dan ook ik zit op mijn eigen stoel en naar de wc kan ik ook met hulp van Johannes die zorgt dat de rollator niet omgaat als ik er met volle gewicht op steun bij opstaan. we zijn er om 12.45 uur en de eerste we hebben voor Feline een doos Frozen strijkkralen en een tas met lunch setje van Frozen. Ze is er heel erg blij mee. Het wordt een gezellige middag en rond 17.15 uur pakken we de auto weer in en rijden voldaan terug. Ben helemaal op was erg veel zo twee dagen achter elkaar, maar ben erg blij dat het me lukte, wilde zo graag naar de verjaardag. Het wordt steeds moeilijker ergens heen te gaan ben zo snel moe en dan heb veel pijn maar zo nu end an lukt dan wel iets. Je familie en vrienden wonen nou eenmaal niet allemaal in rolstoel vriendelijk huizen met goede toegankelijke wc’s. Het was super gezellig en thuis nog even wat gedronken beetje gegeten, was te moe dus meteen daarna douchen en bed in. Hele morgen nu op bed gelegen en vanmiddag wat rustig op pc, spelletje en verder kalm aan. Johannes rommelt in de tuin, onkruid wieden.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie